Länder att hålla koll på ikväll!

Hej, förlåt att jag inte bloggat på ett tag men har många uppgifter som ska bli klara i skolan. Men jag ska börja blogga nu lite smått igen för jag ser att ni läsare har varit inne varje dag och kollat på bloggen. 
Glöm inte att kolla ikväll!!
Här är några av mina favoriter och några som är värt att hålla ögonen på:
 
Danmark (Emmelie de Forest - Only Teardrops)
Är de land som är mest segertippad och sägs ha den perfekta blandningen mellan Loreens Euphoria och Alexander Rybaks Fairytale, dom två som fått flest påoäng i Eurovision någonsin. 
Danmark går ut som startnummer 18.
 
Norge (Margaret Berger - I Feed You My Love)
Är också en av dom mest segertippad och bjuder på en personlig låt men som alla kan realareta till med ett snyggt framträdande. Ock jag skulle tycka tt det var kul om Norge vann, för nästa års Eurovision final är prelemenart planerat att vara den 17 maj och det är ju deras nationaldag. 
Norge går ut som startnummer 24.
 
 
Tyskland (Cascada - Glorious)
I år skicker Tyskland ett av sina största namn, Cascada med en dansvänlig låt som växer och växer. Tror att Cascada är en låt som man ska räkna med i finalen, de är ett stort namn och en låt som påminner lite om Euphoria. Tyskland går ut som startnummer 11.
 
Storbritannien (Bonnie Tyler - Believe in Me)
Bjuder även dom på ett stort namn fast kanske bara för dom lite äldre. En bra låt som också växer och man ska aldrig räkna bort Bonnie Tyler.
Storbritannien går ut som startnummer 15.
 
Ungern (ByeAlex - Kedvesem)
Är en av mina favoriter och en av många andra också. I en undersökning som ett dataprogram hade tagit fram hittade jag på SVTs hemsida, stog de att Ungerns låt är den låt som har just det lilla extra för att vinna. och har smman startnummer som Loreen hade förra året. Så räkna men den.
Ungern går ut som startnummer 17
 
Nederländerna (Anouk - Birds)
Bjuder också på ett av deras störta namn, Anouk som hade en super hitt 1997 med "Nobody's Wife". Inte en av minna favoriter men många säger att dom gillar den och att dom tror på den. Och den tog sig till final som Nederländerna inte har gjort sedan 2004. 
Nederländerna går ut som startnummer 13.
 
Irland (Ryan Dolan - Only Love Survives)
En av mina favoriter måste jag säga och den växer, den med. På 90-talet så vann Irland tre år i rad och första vinsten kom just i Malmö, så kanske blir de vinst ikväll.
Irland går ut som startnummer 26.

Kommentera här:

Free counters!

Prenumerera och dela

Blogglista.se Follow on Bloglovin