Så tycker stjärnorna om programledarvalet!

Tidigare idag avslöjade SVT årets programledare för Eurovision. och nu flödar åsikterna om programledarvalet. Så här tycker några kända profiler:
 

Charlotte Perrelli, artist, vinnare av Melodifestivalen 1999 och 2008:

Vad tycker du om valet av Petra Mede som programledare för Eurovision?
- Jag tycker Petra är ett bra val. Hon har gjort svenska festivalen och vi vet att hon klarar trycket. Hon känns stabil och helt orädd vilket är en bra egenskap i den den position det innebär att leda Eurovision.

Harald Treutiger, programledare för ESC 1992:

Vad tycker du om valet av Petra Mede som programledare för Eurovision?
- Jag hade ju hoppats på Madonna, Bruce Springsteen eller någon annan internationell fixstjärna. Petra Mede är det ju ingen som känner till i Norge. Ha ha, nej men skämt å sido, stort grattis till Petra. Hon är ju jätteduktig och själva jobbet behöver hon inte oroa sig för alls, det kommer hon klara galant. Hon är ju danstjej från början och kommer säkert att bjuda på artisteri och så är hon ju rolig också.

Vilket är ditt bästa råd till henne?
 
- Carpe diem. Njut och fånga dagarna under månaderna innan sändningarna. Öppna upp sinnena och ta in allt, man gör bara en sådan här grej en gång. Det är ett stort äventyr som är få förunnat.

Thomas G:son, låtskrivare med många bidrag med i årets melodifestival:

- Det blir nog jättebra, ett kanonval helt enkelt. Petra har både humor och är stark. Det här kommer hon klara bra. Även om det kanske inte så mycket humor inblandat i programlederiet i just Eurovision.

Eddie Razaz, artist som deltar i årets melodifestival med "Alibi":

- Jag älskar Petra Mede och hon kommer vara helt strålande som programledare! Jag älskar hennes humor och timing, hon är en av Sveriges roligaste personer! Detta kommer bli kanon!

Ingela "Pling" Forsman, låtskrivare:

- Min första tanke var "är inte hon gravid" och sedan att det kommer bli jättebra. Jag var med under Melodifestivalen 2009 som hon programledde och hon är väldigt rolig, smart och proffsig.

Kommentera här:

Free counters!

Prenumerera och dela

Blogglista.se Follow on Bloglovin